Thursday, February 4, 2010

Bosan

Salam,

Saya dah bosan nak menulis lagi dlm blog ni.
Nak tutup sayang. Duit Nuffnang saya banyak dlm ni.
Takpelah blog ni saya akan update jugak.
Update lagu2,movie, tutorial graphic etc, apa yng saya rasa nak share..

Ini blog yang ke tujuh saya tinggalkan sejak 2002.
Dah lapan tahun saya menulis blog.
Setiap tu juga lah , "banyak baling batu sembunyi tangan".
Saya tulis tentang cerita hidup saya, suka duka.
Apa sahaja suka hati saya nak tulis dlm blog.
Tapi sekarang nak tulis apa saja.
Dah takde kebebasan.
Macam saya ada tulis cerita berkaitan ttg diri sesorang pulak.
Huhhhh...
Ini blog saya, bukan blog org lain.


Tentang personal..
Saya ada blog lain.
Kalau nak jengah bleh tinggal email.
Saya invite..




Wassalam.

No comments:

Post a Comment

Bosan

Salam,

Saya dah bosan nak menulis lagi dlm blog ni.
Nak tutup sayang. Duit Nuffnang saya banyak dlm ni.
Takpelah blog ni saya akan update jugak.
Update lagu2,movie, tutorial graphic etc, apa yng saya rasa nak share..

Ini blog yang ke tujuh saya tinggalkan sejak 2002.
Dah lapan tahun saya menulis blog.
Setiap tu juga lah , "banyak baling batu sembunyi tangan".
Saya tulis tentang cerita hidup saya, suka duka.
Apa sahaja suka hati saya nak tulis dlm blog.
Tapi sekarang nak tulis apa saja.
Dah takde kebebasan.
Macam saya ada tulis cerita berkaitan ttg diri sesorang pulak.
Huhhhh...
Ini blog saya, bukan blog org lain.


Tentang personal..
Saya ada blog lain.
Kalau nak jengah bleh tinggal email.
Saya invite..




Wassalam.

No comments:

Post a Comment