Tuesday, March 9, 2010

Addicted...


ETUDE HOUSE....




Bulan March ni.. dah 5 kali saya kena pukau dgn Etude House.
Saya dah dapat 2 Beauty Passport.
Satu dah redeem, tinggal satu passport (10sticker lagi )
Adoii.. bahaya btol saya ni..
Agak-2 perlu ke saya koyak kan pasport yng ada ni ,
supaya saya tak pergi Rumah Etude Lagi?
T_T

2 comments:

ashie023 said...

arghhhhhh...sape nih??aarghhh..
sabo jelah aku ni...
minho ah ..kenapalah pink sgt.??tsk

ieja said...

aSHIE :- Hehehe, siapa lagik kalo bukan si minho yang pinkkkkk.. nampak jambu dia ngan pink tu.

Post a Comment

Addicted...


ETUDE HOUSE....




Bulan March ni.. dah 5 kali saya kena pukau dgn Etude House.
Saya dah dapat 2 Beauty Passport.
Satu dah redeem, tinggal satu passport (10sticker lagi )
Adoii.. bahaya btol saya ni..
Agak-2 perlu ke saya koyak kan pasport yng ada ni ,
supaya saya tak pergi Rumah Etude Lagi?
T_T

2 comments:

ashie023 said...

arghhhhhh...sape nih??aarghhh..
sabo jelah aku ni...
minho ah ..kenapalah pink sgt.??tsk

ieja said...

aSHIE :- Hehehe, siapa lagik kalo bukan si minho yang pinkkkkk.. nampak jambu dia ngan pink tu.

Post a Comment