Sunday, March 14, 2010

Rumah berhantu,...


Salam,

Hihihihi.. gelak dulu...
Saya termasuk Etude lagi.
Adoi la tak boleh larik dari tarikan rumah tu,
Umpama rumah berhantu pulak.
Erh tapi rumah berhantu orang takut kan?
Tapi ni bila masuk mcm semua nakkkk beli.. :P~

Hari tu rasa mcm nak koyak kan Beauty Passport. tu kan?
Ada sepuloh sticker utk tebus..
Tapi skang dah masuk Passport ketiga u'olls..
Gagagag. mati la. Bape ratos sudah masuk rumah tu..



Tadi, saya terbeli ni..
Dan beberapa item lain untuk mak & adik perempuan saya.
Hihihi... takpe-2 esok saya akan tunjuk dengan mummy..
Mungkin dia suka yang ini.. mungkin boleh tolak kat dia.
Macam saya tolak eye shadow pink karer tu..



Makin hari makin jatuh chenta dengan dia.. apa nak buat ni?
Lalalalala...

No comments:

Post a Comment

Rumah berhantu,...


Salam,

Hihihihi.. gelak dulu...
Saya termasuk Etude lagi.
Adoi la tak boleh larik dari tarikan rumah tu,
Umpama rumah berhantu pulak.
Erh tapi rumah berhantu orang takut kan?
Tapi ni bila masuk mcm semua nakkkk beli.. :P~

Hari tu rasa mcm nak koyak kan Beauty Passport. tu kan?
Ada sepuloh sticker utk tebus..
Tapi skang dah masuk Passport ketiga u'olls..
Gagagag. mati la. Bape ratos sudah masuk rumah tu..



Tadi, saya terbeli ni..
Dan beberapa item lain untuk mak & adik perempuan saya.
Hihihi... takpe-2 esok saya akan tunjuk dengan mummy..
Mungkin dia suka yang ini.. mungkin boleh tolak kat dia.
Macam saya tolak eye shadow pink karer tu..



Makin hari makin jatuh chenta dengan dia.. apa nak buat ni?
Lalalalala...

No comments:

Post a Comment