Thursday, March 18, 2010

Sepatu Hitam



Salam,

Selamat sejahtera..:P

Hari ni saya masuk opis pakai kasut baru,
Cantik tak?
Kasut murah je tu.
Janji kasut erkk...
Tiada guna nya beli kasut mahal-2 lagi.
Oh.. kenangan silammmm.. :p


Hahaha... perkara saya paling benci nak buat.
Pakai kasut.
Sejak ibu jari kaki kanan sy patah 2-3 tahun lepas.
Memang kasut ngan saya tak boleh ngam.
Bila pakai sakit..
Jari kaki kanan tak boleh bersempit-2 dalam kasut tu.
Kalau dulu pakai sz 7.. Sekarang kena pakai sz 8.
Sebab ibu jari yg patah tu .. errr skng terlebih panjang sket..
Cacat sudah jari kaki ku..
Huahuahuahu.. T_T

Jadi bila sebelah kiri adalah sz 7
Dan sebelah kanan adalah sz 8
Kedai kasut manakah yang jual kasut ikut saiz kaki-suka-suka-ati-ko-nak?
Takde ok.

Dah sah-sah la, kena beli saiz yang besar iaitu lapan.
Sebelah kiri mesti sumbat tisu kasi ngam-2 sz 8.. :")
Hahaha.. azab btol.
Sebelah kanan maintain sakit walau pakai sz 9 sekalipon..
Tak boleh tersepit ibu jari tu..
Sakitnya. Rasa nak bagi penyepak je kat muka musuh.. :P

Ikut hati nak beli kasut yg boleh terjulur jari kat dpn tu,
Tapi skang opis sudah strict..
mesti pakai kasut tutup bungkus sorok seme jari tu.
Jadi terpaksa rela lah saya pakai kasut bungkus ni.

Dulu masa sy kerja dlm studio.
Selamberrrrr je berkaki ayam,
nak best sket pakai je selipar jamban yg rm3 tu..
Stailo je bila pakai nak-2 lagi bila dah touch-up ngan marker.
Tapi itu dulu..
Skang tidak lagi...
Oh,.... kenangan.

4 comments:

I n n z said...

licci ke tu ? ;p

ieja said...

INNZ :-- YE BTOL LICCI :)

+black.angelz+ said...

hehehe...mkin ketat nmpak..
mummy ckp pe??

ieja said...

tiara:- apa yang ketat nye? mummy? cakap..mcm2.. hehehe

Post a Comment

Sepatu Hitam



Salam,

Selamat sejahtera..:P

Hari ni saya masuk opis pakai kasut baru,
Cantik tak?
Kasut murah je tu.
Janji kasut erkk...
Tiada guna nya beli kasut mahal-2 lagi.
Oh.. kenangan silammmm.. :p


Hahaha... perkara saya paling benci nak buat.
Pakai kasut.
Sejak ibu jari kaki kanan sy patah 2-3 tahun lepas.
Memang kasut ngan saya tak boleh ngam.
Bila pakai sakit..
Jari kaki kanan tak boleh bersempit-2 dalam kasut tu.
Kalau dulu pakai sz 7.. Sekarang kena pakai sz 8.
Sebab ibu jari yg patah tu .. errr skng terlebih panjang sket..
Cacat sudah jari kaki ku..
Huahuahuahu.. T_T

Jadi bila sebelah kiri adalah sz 7
Dan sebelah kanan adalah sz 8
Kedai kasut manakah yang jual kasut ikut saiz kaki-suka-suka-ati-ko-nak?
Takde ok.

Dah sah-sah la, kena beli saiz yang besar iaitu lapan.
Sebelah kiri mesti sumbat tisu kasi ngam-2 sz 8.. :")
Hahaha.. azab btol.
Sebelah kanan maintain sakit walau pakai sz 9 sekalipon..
Tak boleh tersepit ibu jari tu..
Sakitnya. Rasa nak bagi penyepak je kat muka musuh.. :P

Ikut hati nak beli kasut yg boleh terjulur jari kat dpn tu,
Tapi skang opis sudah strict..
mesti pakai kasut tutup bungkus sorok seme jari tu.
Jadi terpaksa rela lah saya pakai kasut bungkus ni.

Dulu masa sy kerja dlm studio.
Selamberrrrr je berkaki ayam,
nak best sket pakai je selipar jamban yg rm3 tu..
Stailo je bila pakai nak-2 lagi bila dah touch-up ngan marker.
Tapi itu dulu..
Skang tidak lagi...
Oh,.... kenangan.

4 comments:

I n n z said...

licci ke tu ? ;p

ieja said...

INNZ :-- YE BTOL LICCI :)

+black.angelz+ said...

hehehe...mkin ketat nmpak..
mummy ckp pe??

ieja said...

tiara:- apa yang ketat nye? mummy? cakap..mcm2.. hehehe

Post a Comment