Sunday, March 7, 2010

Syhhhh.. ini adalah entry yang sulit

Salam,

Halu-halu apakhabar blog ku yang seperti rumah tinggal ini?
Saya kebizian yang amat sepanjang 2 minggu ni.
Di office kerja sangat banyak namun begitu tetap enjoy.
Takziah juga buat Brad Pitt kerana eksiden di Jalan Ampang nun..
Moga kamu cepat sembuh.
My Supervisor juga eksiden.. jatuh tangga dirumah tersembam sampai pecah bibir, rahang retak ,dagu bengkak. Kepala weng ingatan pon terlalu sulit utk dijelaskan..

Ohhh saya baru buka email Nuffang saya.
Sulit benar tajuknya.
Beberapa kali saya ulang baca..
Huhuhu.. terlalu sulit juga untuk difahami.
Namun begitu, saya dah emel mereka.
Saya nak join Projek Sulit ni..
Tak tahu la apa yang sulit sangat Projek Empat Ratus Nuffang tu.
Hurmm, kenapa 400 erh? Kenapa tak 500 ,800 atau 888?
Terlalu sulit untuk saya jawab.
Jadi biarkan Nuffnang yang jawab nanti..

Okey lah, nak pergi update Facebook pulak.. lalalala

http://emo.huhiho.com .......... :P

No comments:

Post a Comment

Syhhhh.. ini adalah entry yang sulit

Salam,

Halu-halu apakhabar blog ku yang seperti rumah tinggal ini?
Saya kebizian yang amat sepanjang 2 minggu ni.
Di office kerja sangat banyak namun begitu tetap enjoy.
Takziah juga buat Brad Pitt kerana eksiden di Jalan Ampang nun..
Moga kamu cepat sembuh.
My Supervisor juga eksiden.. jatuh tangga dirumah tersembam sampai pecah bibir, rahang retak ,dagu bengkak. Kepala weng ingatan pon terlalu sulit utk dijelaskan..

Ohhh saya baru buka email Nuffang saya.
Sulit benar tajuknya.
Beberapa kali saya ulang baca..
Huhuhu.. terlalu sulit juga untuk difahami.
Namun begitu, saya dah emel mereka.
Saya nak join Projek Sulit ni..
Tak tahu la apa yang sulit sangat Projek Empat Ratus Nuffang tu.
Hurmm, kenapa 400 erh? Kenapa tak 500 ,800 atau 888?
Terlalu sulit untuk saya jawab.
Jadi biarkan Nuffnang yang jawab nanti..

Okey lah, nak pergi update Facebook pulak.. lalalala

http://emo.huhiho.com .......... :P

No comments:

Post a Comment