Thursday, April 29, 2010

Malas

Salam,

Hari ni saya baru masuk opis balik.
Lama jugak MC nya.
Hari ni pon x berapa sihat lagik.
Tapi tahap kebosanan berada dirumah
selama sehari semalam, membuatkan
saya kuatkan semangat dtg kerja jugak.

Memang sekarang ni saya malas gila nak menghadap blog.
Tatau dari mana nak mula.
Macam dah bosan pon ada jugak.
Hurmm.
Facebook tu pon, memang menyampah nak buka.
Nak-2 lagi skrng ni, bila saya dapat tahu tentang mangkuk hayun tu.
Dia dah tipu saya.
Dia bohong ngan saya.
Adoii, sakit jiwa, sakit hati betol.
Memang saya nak delete dia dr FB tu,
tapi ada beberapa perkara yg kene buat dulu
before delete dia dr friendlist saya.
Arghhh, hari-2 makan hati juga terkenangkan hal ni.

Hari ni office saya ada launch ROCK-OK baru.
Malas nak turun. Kang ternampak pulak muka orang tu.
Memang buat spoil mood je.
Hurmm.. kerja pon tak berapa nak ada dah ni.
Datang keje skang ni makan gaji buta je.
Supervisor suh buat-2 bz..
Hahaha.. bagus betol.
Ni tgh bizi la ni.
Bizi mentenet.. :P~

Oklah, nak gi pantry buat milo ice..

No comments:

Post a Comment

Malas

Salam,

Hari ni saya baru masuk opis balik.
Lama jugak MC nya.
Hari ni pon x berapa sihat lagik.
Tapi tahap kebosanan berada dirumah
selama sehari semalam, membuatkan
saya kuatkan semangat dtg kerja jugak.

Memang sekarang ni saya malas gila nak menghadap blog.
Tatau dari mana nak mula.
Macam dah bosan pon ada jugak.
Hurmm.
Facebook tu pon, memang menyampah nak buka.
Nak-2 lagi skrng ni, bila saya dapat tahu tentang mangkuk hayun tu.
Dia dah tipu saya.
Dia bohong ngan saya.
Adoii, sakit jiwa, sakit hati betol.
Memang saya nak delete dia dr FB tu,
tapi ada beberapa perkara yg kene buat dulu
before delete dia dr friendlist saya.
Arghhh, hari-2 makan hati juga terkenangkan hal ni.

Hari ni office saya ada launch ROCK-OK baru.
Malas nak turun. Kang ternampak pulak muka orang tu.
Memang buat spoil mood je.
Hurmm.. kerja pon tak berapa nak ada dah ni.
Datang keje skang ni makan gaji buta je.
Supervisor suh buat-2 bz..
Hahaha.. bagus betol.
Ni tgh bizi la ni.
Bizi mentenet.. :P~

Oklah, nak gi pantry buat milo ice..

No comments:

Post a Comment