Tuesday, April 20, 2010

Rasa ini......

Salam,

Macam-2 saya nak luahkan kat blog ni.
Terlalu banyak perkara yg terjadi.
Suka duka dan tak sangka.
Memang mcm drama habis.
Tak sangka cempedak dah jadi nangka.
Huhuhu..

Saya tak tahu apa motif dia buat mcm ni.
Kenapa dia perlu buat mcm ni pd saya?
Kenapa? Kenapa? Kenapa?
Tuhan maha adil.
Akhirnya saya dpt tahu juga.
Siap bukti. Beberapa keping gambar.
Macam kejadian 6 tahun dulu.
Beberapa keping gambar tu yang memisahkan kami.
Oh.. saya benci dia.
Benci sangat.

Kerja di opis makin berkurangan.
Ada masa sikit utk rest.
Esok ada beberapa file tebal dari department lain nak kene setelkan.
Hurmm..

Suami pulak asyik sibuk dengan kerja,
geram btol. Geram dengan bos dia.
Takde hati perut btol. Macam2 dia buat kat staff.
Kalau ada kerja lain, memang dia da lama berhenti kerja kat opis skng ni.

Saya pulak.
Memang tak cukup rehat.
Sudah lah memang sedia tak sihat..
Tidur pon tak lena.
Hati pon susah.
Gelak pon boleh keluar air mata.
Kecewa,sedih sme ada.
Haihh, bersabar lah hati.
Kuatkan iman ku Ya Allah.

No comments:

Post a Comment

Rasa ini......

Salam,

Macam-2 saya nak luahkan kat blog ni.
Terlalu banyak perkara yg terjadi.
Suka duka dan tak sangka.
Memang mcm drama habis.
Tak sangka cempedak dah jadi nangka.
Huhuhu..

Saya tak tahu apa motif dia buat mcm ni.
Kenapa dia perlu buat mcm ni pd saya?
Kenapa? Kenapa? Kenapa?
Tuhan maha adil.
Akhirnya saya dpt tahu juga.
Siap bukti. Beberapa keping gambar.
Macam kejadian 6 tahun dulu.
Beberapa keping gambar tu yang memisahkan kami.
Oh.. saya benci dia.
Benci sangat.

Kerja di opis makin berkurangan.
Ada masa sikit utk rest.
Esok ada beberapa file tebal dari department lain nak kene setelkan.
Hurmm..

Suami pulak asyik sibuk dengan kerja,
geram btol. Geram dengan bos dia.
Takde hati perut btol. Macam2 dia buat kat staff.
Kalau ada kerja lain, memang dia da lama berhenti kerja kat opis skng ni.

Saya pulak.
Memang tak cukup rehat.
Sudah lah memang sedia tak sihat..
Tidur pon tak lena.
Hati pon susah.
Gelak pon boleh keluar air mata.
Kecewa,sedih sme ada.
Haihh, bersabar lah hati.
Kuatkan iman ku Ya Allah.

No comments:

Post a Comment