Monday, May 3, 2010

Selamat datang May.

Salam,


Halu-halu...
Selamat pagik blog.
Apakhabar semua..
Mesti takde mood sangat kan hari isnin ni..
Monday Blues la katakan..
Sama lah disini pon.

Hurmm..
Dah masuk bulan lima erh.
Kejap nya masa berlalu.
Hari ni saya masuk opis super duper awal gila.
Semangat je nak gi kerja pagi tadi.
Ada apa?
Tade apa pon.
Saya x boleh nak tido nak lately ni.
Ntah apa kena tatau.

Asal baru terlelap je..
Terasa gayat, macam jatuh dari tempat yang tinggi.
Hampir setiap malam mcm tu.
Then kalo tido, jap-2 terjaga.
Memang something wrong btol.
Nak kata x baca doa sebelum tido.
Memang tak pernah la tak baca.
Ayat kursi , 3 kul sme.
InsyaAllah buat masa ni tak pernah lagi lupa nak baca.
Mungkin saya penat dan tension sangat kot.

Oh, May ni.
Saya dah ada status baru.
Hehehe.. saya jadi student balik.
Part time je.
Tapi ok lah.. slow-2 dulu.
Tengok mcm mana leh bawak ke tdak.
Study apa?
Biarlah rahsia dulu erh..
Nanti dah separuh jalan, baru leh cerita..
Oke-2.. nak sambung buat kerja.

Have A Good Day :)

1 comment:

she said...

selamat study

Post a Comment

Selamat datang May.

Salam,


Halu-halu...
Selamat pagik blog.
Apakhabar semua..
Mesti takde mood sangat kan hari isnin ni..
Monday Blues la katakan..
Sama lah disini pon.

Hurmm..
Dah masuk bulan lima erh.
Kejap nya masa berlalu.
Hari ni saya masuk opis super duper awal gila.
Semangat je nak gi kerja pagi tadi.
Ada apa?
Tade apa pon.
Saya x boleh nak tido nak lately ni.
Ntah apa kena tatau.

Asal baru terlelap je..
Terasa gayat, macam jatuh dari tempat yang tinggi.
Hampir setiap malam mcm tu.
Then kalo tido, jap-2 terjaga.
Memang something wrong btol.
Nak kata x baca doa sebelum tido.
Memang tak pernah la tak baca.
Ayat kursi , 3 kul sme.
InsyaAllah buat masa ni tak pernah lagi lupa nak baca.
Mungkin saya penat dan tension sangat kot.

Oh, May ni.
Saya dah ada status baru.
Hehehe.. saya jadi student balik.
Part time je.
Tapi ok lah.. slow-2 dulu.
Tengok mcm mana leh bawak ke tdak.
Study apa?
Biarlah rahsia dulu erh..
Nanti dah separuh jalan, baru leh cerita..
Oke-2.. nak sambung buat kerja.

Have A Good Day :)

1 comment:

she said...

selamat study

Post a Comment